Adata Alberto Ariane eve Marco Samer Sophia

Mød vores kundeservicemedarbejdere

Jeg kan godt lide, at man her i LifeScan ikke bare skal agere som en maskine – jeg kan have en sludder med kunden, mens jeg løser vedkommendes problem. Det er ikke bare noget med at læse op af et manuskript. Jeg føler mig respekteret af mine kolleger, og jeg kan tillade mig at være fleksibel i min tilgang til, hvordan jeg vil løse problemerne. Hele vores hold har en masse viden og erfaring, som vi alle kan trække på. Jeg ved, at der ikke er et spørgsmål, du kan stille, uden at jeg kan svare på det.

'Nogle gange kan de kunder, der ringer, være frustrerede men jeg ved, at jeg kan berolige og hjælpe dem. Man skal bare være tålmodig og lytte til, hvad de siger.'

Jeg kan godt lide atmosfæren her på kontoret – alle er venlige og støtter hinanden og kunderne. Nogle gange kan de kunder, der ringer, være vrede men jeg ved, at jeg kan berolige og hjælpe dem. Man skal bare være tålmodig og lytte til, hvad de siger. Nogle gange er det alt, der skal til – en, der lytter og får dem til at føle sig trygge – og det er det, vi er her for.

Agata D

har arbejdet i LifeScan kundeservice i næsten et år og arbejder for det irske og engelske marked.

Jeg elsker det her job. Jeg har arbejdet med kundeservice i 15 år, og atmosfæren her er helt anderledes end i noget andet job, jeg har haft før. Det er sådan et internationalt team – jeg taler fire sprog, og jeg bruger dem alle hver dag. Holdet arbejder rigtigt godt sammen. Lederne støtter dig – de forlader dig ikke, for de sidder lige der og er klar til at hjælpe os med at hjælpe kunderne.

‘Vores oplæring er meget omfattende. Det giver en følelse af sikkerhed, og det giver man videre til kunden.’

Oplæringen er meget omfattende. Den giver dig tryghed, og det fører man videre til kunden. Jeg kan godt lide, at man kan give sit navn til kunderne og sige, at de kan spørge efter mig, hvis de skal ringe igen. Det er meget vigtigt, fordi vi har med helbredsforhold at gøre. De ringer på grund af et problem, og jeg kan med sikkerhed sige: 'Det skal du ikke bekymre dig om. Jeg har løsningen, lad os gå det igennem sammen.'

Alberto B

har arbejdet for LifeScan i seks måneder, men har arbejdet i kundeservice generelt i 15 år. Han arbejder på det spanske og italienske marked.

Det bedste ved mit job er kontakten med mennesker – både med kunderne, som ringer, og med mine kolleger. På det franske team får vi omkring 800 opkald om dagen, så vi har travlt, og da vi arbejder både med Belgien, Schweiz, den fransktalende del af Caribien samt Frankrig er der mange forskellige forhold, vi skal kende til. Men vægten lægges på kvaliteten af samtalerne, ikke kvantiteten, så vi kan tage den tid, det tager, når vi skal løse kundernes problemer.

‘En af mine kolleger blev ringet op af en ældre kunde, som hun kunne fornemme havde det meget dårligt. Jeg fandt nummeret på den lokale ambulanceservice, og min kollega blev ved med at tale med kunden, til ambulancen kom. Det er meget tilfredsstillende at vide, at man har hjulpet andre mennesker.’

Mange forældre, som har børn med diabetes, ringer ind og kan være meget bekymrede, når der er noget, de ikke forstår. Nogle gange kan det være meget svært, fordi man skal være fleksibel i sin tilgang til dem men stadig følge procedurerne, så de ved, hvad der skal gøres. Men når man er tålmodig og forstående, så lykkes det.

Når man er i gang med en samtale, skal man lytte meget nøje og altid forblive rolig. En af mine kolleger fik et opkald fra en ældre dame, som hun kunne fornemme slet ikke havde det godt, og hun fandt ud af, hun havde taget for meget insulin. Damen fortalte os, hvor hun boede – en lille by i Frankrig – og mens min kollega blev ved med at tale med hende i telefonen, fandt jeg nummeret på den lokale ambulanceservice, og vi ventede i telefonen, indtil de kom frem. Det er meget tilfredsstillende at vide, man har hjulpet et andet menneske.

Ariane L

har arbejdet for LifeScan kundeservice i seks måneder og er med på det franske hold.