Ansvarsfraskrivelse

Al indhold på denne hjemmeside ejes og kontrolleres af LifeScan, Division of Cilag GmbH International, Schweiz og er beskyttet af globale ophavsrettigheder. Du må kun downloade indhold til dit eget personlige brug og ikke til forretningsmæssige formål. Det er ikke tilladt at ændre eller gengive indholdet. Herudover må indholdet ikke kopieres eller anvendes på nogen måde.

Ejerne af denne hjemmeside kan ikke gøres ansvarlige for ting- eller personskader, der opstår som følge af din adgang til, eller manglende evne til at få adgang til, denne hjemmeside, eller som følge af din tillid til den information, der er til rådighed på denne hjemmeside. Denne hjemmeside er for personer bosiddende i Danmark.

Denne hjemmeside kan indeholde links eller henvisninger til andre hjemmesider, men ejerne af denne side er ikke ansvarlige for indholdet på sådanne hjemmesider og kan ikke gøres ansvarlige for ting- eller personskader, der måtte skyldes dette indhold. Eventuelle links til andre sider anføres udelukkende som en hjælp til brugerne af denne hjemmeside.

Varemærker, servicemærker, varenavne, vareudformninger og produkter, der er nævnt på denne hjemmeside, er beskyttet i Danmark og internationalt. De må ikke benyttes uden forudgående skriftlig tilladelse fra ejerne af denne hjemmeside, undtagen til at identificere virksomhedens produkter eller service.

Al personlig identificerbar information i elektronisk kommunikation på denne hjemmeside reguleres af denne sides fortrolighedspolitik.

Afsenderen af eventuel kommunikation til denne hjemmeside, eller i øvrigt til ejerne af denne side, er ansvarlig for indholdet og den deri anførte information, herunder at den er nøjagtig og i overensstemmelse med sandheden.

Denne Ansvarsfraskrivelse blev senest opdateret den 15. maj 2012.