Kontakt kundeservice:

Telefon: 7022 6071
E-mail: kundeservice@lifescan.dk
Åbningstid: Mandag-fredag 8.00-17.00

Hos LifeScan er vores erfarne og imødekommende kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe fra mandag til fredag i tidsrummet 8.00-17.00. Vores mål er at tilbyde vores kunder et venligt, kompetent og hurtigt svar på alle henvendelser. Vi bestræber os på hele tiden at blive dygtigere, så vi kan hjælpe kunderne med de problemstillinger, de måtte have.

Vi ønsker at tilbyde kvalitetsprodukter og effektiv kundeservice, og derfor tilbyder LifeScan:

Kompetente kundeservicemedarbejdere

Ring til 7022 6071 og tal med en af vores dygtige medarbejdere i kundeservice. Vores mål er at kunne hjælpe og besvare de spørgsmål, som du måtte have om OneTouch® produkterne. For at sikre dig en hurtig betjening forsøger vi at besvare alle opkald inden for tre ring. Alternativt kan du kontakte os via e-mail på kundeservice@lifescan.dk.
Vi kan hjælpe dig på mange måder:

Hjælp til at vælge det rigtige blodsukkerapparat til dig

Sammen gennemgår vi de ting, du skal overveje, når du skal vælge nyt apparat, og vi hjælper dig med at vælge rigtigt.

Vejledning i brug af OneTouch® produkter

Vi kan vejlede dig i, hvordan du bruger OneTouch® produkterne og svare på specifikke spørgsmål om problemer, du kan have med dit blodsukkerapparat eller din fingerprikker.

Øjeblikkelig ombytning

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have et blodsukkerapparat, der fungerer korrekt. Når vi på telefonen har fået fastlagt årsagen til de problemer, du måtte have, leverer vi straks det tilbehør, du har brug for, eller ombytter apparatet, hvis det er nødvendigt.